The weakest of the pack

Jag har borjat inse vilken jakla tur jag har som faktiskt lever i en civiliserad och upplyst tid. Jag har sannerligen inte mycket som talar for att mina gener skulle vara varda att fortplantas, och saledes foljer har nagra exempel pa hur naturen javlas med mig. Jag har begavats med:

1) Kronisk neurologisk sjukdom med symptom som nedsatt muskelstyrka och trotthet. Jag kraver 10-12 timmars somn per natt, och om jag ska ut pa kvallen maste jag sova pa eftermiddagen for att orka. Vissa dagar orkar jag inte ga utanfor dorren eller ens prata med nagon. Medicinerna jag tar har trotthet som en av biverkningarna. Om jag hade levt pa stenaldern och min flock blev attackerad av sabeltandade tigrar skulle jag alltsa inte kunnat springa med dem, utan blivit UPPATEN.

2) EXTREMT daligt lokalsinne. Jag har gatt vilse i en svangdorr. Jag har varit tvungen att ringa min mamma for att hon via telefon skulle guida mig fran Gronsakstorget till Jarntorget. Till detta kan vi antagligen ocksa rakna in att jag inte kan skilja pa hoger och vanster. Jag har ocksa svart for vad som ar UPP och vad som ar NER. Om nagon sager "Kolla ner" maste jag TANKA i flera sekunder innan jag fattar vad som menas. Sa om jag mot formodan skulle komma undan den sabeltandade tigern skulle jag inte hitta tillbaka till min flock, utan DO i min ensamhet.

3) Allergier mot frukt och notter. Jag skulle alltsa SVALTA IHJAL, for vad annars at man pa stenaldern?

4) Pollenallergi som gor mitt liv till ett helvete varenda var och sommar. Gor mig annu trottare och alldeles grotig i huvudet. Har tillkommer dammallergi som ar extra prominent i detta centraluppvarmningens himmelrike till land. Botas med starka antihistaminer som gor mig om mojligt ANNU trottare. Pa stenaldern skulle jag alltsa antagligen hamna i koma av allergichocker. Och DO.

5) Mycket kanslig och eksembenagen hud, som jag natt och jamt kan halla under kontroll med starka kortisonsalvor och mjukgorande lotion tva till tre ganger om dagen. Utan dessa skulle val min hud spricka och jag skulle BLODA TILL DODS.

6) Gravt nedsatt syn och i behov av glasogon och linser for att kunna se nagonting alls. Vill minnas att jag kallades "mullvaden" i skolan nar jag var yngre pa grund av detta. Jag skulle alltsa ha varit praktiskt taget blind, och antagligen vandrat rakt in i munnen pa den sabeltandade tigern.

Jag har alltsa typ allt emot mig, och evolutionen borde ju rensa ut sana har veklingar for artens overlevnad? Jag ar fucking amazed att jag fortfarande lever.

Blah blah

Fasen vad seg i huvudet man blir av att sitta inne och stirra pa bocker och overstrykningspennor och textdokument och kaffemuggar en hel dag. Jag gav upp for tva timmar sen och har sen dess slosurfat runt pa Perezhilton och spelat Bubblespinner pa Facebook (beroendeframkallande or what??). Funderar pa att ge upp for ikvall. Det dar daliga samvetet jag drar pa varenda minut jag inte pluggar far jag forsoka ignorera.

Sa nu blir det kievs och klyftpotatis till din dins och sen L-Word-maraton tills jag somnar. Sa pluggar vi vidare imorgon. Bra plan.


<3

Karlek ar att ha nagon som gar till affaren at en klockan tio pa kvallen for att man drabbats av akut choklad-cravings.

Detta ar andra gangen den har veckan. Jag far halla hart i den har mannen.


Hanami

Riktigt seg dag idag, mos i huvudet, pollenallergisk, forkyld och alldeles for mycket plugg att fatta. Det mest produktiva jag astadkommit idag ar en promenad till Somerfield for att shoppa brod (som gar at som fasen har, en limpa racker typ en och en halv dag) och Superdrug for att skaffa allergitabletter. Jag KNARKAR dessa tabletter, one a day MY ASS. Typ tre om dagen more like.

MEN trots all allergi och allt plugg och allt stillasittande och brodatande och allmant bitterfittande kan man ju inte annat an le nar man ser det har rosafluffiga blommolnet utanfor fonstret:



Snalla trad, sluta aldrig blomma. Det har gudsforgatna skithalet till omrade BEHOVER rosa. Sa mer rosafluff till Haringey, okej Boris Johnson? Cheers.

Ljud jag hatar...

...ar Match of the Day-introt. Sa javla irriterande. Och ett sa javla onodigt program.

Dagen har gatt i fotbollens tecken. Det var mannens alskade Villa som spelade derby hemma, sa hans eftermiddag agnades at att skrika konsord pa tvn, ligga i fosterstallning pa golvet, hoppa omkring som hundvalp med ADHD och liksom gora allt for att ingen annan i en femkilometers radie skulle fa nagot gjort ALLS.

Jag tycker inte om sidan fotboll tar fram i honom. Note: ANDRA MANNISKOR BOR HAR OCH DE BEHOVER FA PLUGG GJORT FOR DE LEVER I VERKLIGHETEN OCH INTE I EN VARLD DAR VILLA KAN VINNA CHAMPIONS LEAGUE. There. Skont att fa utlopp for dold frustration.

Hej i min relation utgor vi de ideala konsrollstereotyperna fran femtiotalet.


Ger upp

Nar man ar sa trott pa Foucault att man nastan spyr gar man till Ikea for nya kastruller (medelalders-poang) och Tesco for mat att laga i nya kastrullerna.

Hej my life is average.

Indie

Och OH YES, den coola lilla roddarhatten ska jag ha pa mig nagon night out i Camden. Da ska jag latsas att jag ar en asball indietjej som typ alltid har hatt inomhus och hanger pa Proud for att lyssna pa coola band och dricker flaskol for £8 och har pa sig conveeeeeerse pa krogen och liksom bara PASSAR IN. Ar man inte cool naturligt far man ju latsas.



Antiklimax: sambon tycker inte om hatten eftersom det ar sana har smaflickorna pa de fina privatskolorna har pa sig till sina sommar-skoluniformer. Fair enough, men jag tycker inte att jag sa himla latt skulle misstas for en nioarig skolflicka. Jag forsoker ju bara vara cool.

Cheap shit

Jag har en mycket mycket kluven relation till Primark. En hat-karleksrelation kallas det visst.

Jag HATAR att det tar tjugo minuter att ta sig fyra meter for att det ar folk PRECIS overallt. Tank rea pa Ullared, men hundra ganger varre for att folket som knor inte ar relativt trevliga svenska klimakterietanter. Oh nej, dessa ar en blandning av robusta karibiska damer som tar upp en hel gang sjalva och skriker pa allt och alla, arga tyska turister, hogljudda amerikaner, svenska gymnasietjejer gone WILD pa shoppingweekend, gamla pakistanska tanter i attioarsaldern som man snubblar pa for att de ar typ 1.30, och inte minst alla CHAVS som kommer med sina snoriga, smutsiga avkommor for att spendera hela bostadsbidraget pa nat neonfargat i polyester.

Provrum ar out of the question da det tar tva timmar i kon. Det gor inte sa mycket dock, for inne pa Primark rader ett speciellt tillstand av anomi. Normloshet. Anything goes. Och nar man ar mitt inne i detta rycks man med och blir personlighetsforandrad. Jag har kommit pa mig sjalv med att prova ett silkigt rosa nattlinne, over mina egna klader framfor en spegel mitt inne i affaren. Och ingen bryr sig, alla gor samma sak. Man skriker lite pa varandra. Man sliter tag i det man vill ha och det man inte vill ha kastar man pa golvet.

Det ar forst nar man kanner att det borjar bli svart att andas som man inser att det ar dags att betala och ga darifran. Och nar man val har lyckats ta sig ut pa gatan igen hatar man sig sjalv lite grann, och lovar sig sjalv att ALDRIG MER. Man mar illa over sitt eget djuriska, ociviliserade beteende.

MEN det ar ju sa billigt! Och nar man kommer hem och inser att man fatt en hel outfit for under £10 sa kan man ju inte hjalpa att bara ALSKA det. Det kostar ju liksom INGENTING! Och att det formodligen ar sytt av barnslavar i Bangladesh fortranger vi.



Linne £1.50, halsband £2.50, hatt £3. Kjol £2.99, men den ar fran H&M.




Challenge

Jag sitter med matkoma och foodbaby deluxe efter himmelsk kyckling-potatissallad till middag. Da jag inte har nagot battre for mig an att jasa pa sangen och slosurfa sa antar jag utmaningen fran Spiderchick (har skulle jag lankat till den om jag hade vetat hur man gor).

Blogg jag laser forst: Engla, Bloggkommentatorerna eller Kenza. Ordningen mellan dessa varierar fran dag till dag. Sen har jag en lista pa typ 20 andra som jag kollar under dagen, men dessa ar de forsta.

Blogg jag hort talas om mycket men aldrig last: De dar tva Glamouramatjejerna som inte ar Anna Hibbs. Gaybloggen, och alla gamla dokusapadeltagare som inte kan annat an att sarskriva.

Kandisblogg jag foljer: Ingen tror jag faktiskt. Fast det ar lite svart det dar, jag antar att det menas folk som var kanda innan de borjade blogga, och inte sana som ar kanda genom sin blogg. For Blondinbella till exempel maste val raknas som kandis?

Mest kanda bloggare jag sett IRL: INGEN!! Jag som till och med var pa Primark samma dag som Bella och Tyra, men sag inte ett skit. Mycket besviken pa detta. Om nagon kand bloggare ar sugen pa att komma till London pa en glam-shopping-weekend kan jag erbjuda ett enkelrum i Haringey. Ta med egen sovsack.

Forsta bloggen jag borjade folja: Jag borjade lasa bloggar for att jag horde mycket om den dar Blondinbella, sa jag kollade in hennes. Ungefar samtidigt hittade jag Bloggkommentatorerna, och via dem hittade jag de flesta andra jag borjade folja. Engla var ocksa en av de forsta vill jag minnas.

Bloggare jag beundrar och varfor: Jag har en serios girl crush pa HanaPee. Hon verkar smart och vettig utan att bli Blondinbella-coachig, och ar alltid sadar oforskamt cool.

Fordelar jag fatt tack vare bloggen: Att jag fatt sambon att borja stada mer eftersom han ar radd att jag ska lagga upp bilder pa var stokiga lagenhet. Men det ar typ allt haha.

Da hatar jag att blogga: Nar jag sitter och redigerar ett inlagg till oigenkannlighet for att det maste vara perfekt, jag tar tiotusen bilder innan jag hittar EN jag blir nojd med och sen hatar mig sjalv lite for det eftersom jag snittar pa 7 lasare om dagen. Och att jag inte har de tre sista bokstaverna i alfabetet pa den har engelsk-helvetes-laptoppen.

Da alskar jag att blogga: Alskar och alskar, jag har ingen passionerad karleksaffar med min blogg. Jag tycker att det ar trevligt att kravlost kunna skriva ner EXAKT vad man vill. Att jag har mitt eget lilla krypin, dar JAG ar envaldig harskare och bestammer vad som far publiceras och inte. Och att sambon inte forstar svenska, sa jag kan skriva hur mycket skit om honom jag vill. Moahahaha.

Person som ofta kommenterar hos mig som fortjanar lite uppmarksamhet: Ha. Ha. Ha. Jag har fatt typ fyra kommentarer i min bloggkarriar!

Och sa avslutar vi i akta blogganda med en bild pa envaldsharskaren och dennas oinpackade har:

Confusion

Det blir till att byta/lamna tillbaka en kjol fran H&M som jag mot battre vetande kopte utan att prova igar. Jag blir inte klok pa storlekarna pa H&M har, ibland star det i engelska (8, 10, 12 osv) storlekar, ibland i svenska/europeiska (36, 38 typ), och ibland i S, M och L. Och jag ar en UK 10, en standard-svensk-38, hur kommer det sig da att denna kjolen i MEDIUM verkligen hangde som en gardin pa mig? Den var inte bara lite for stor, utan flera storlekar. Jag har ju en klanning i stl M fran samma stalle som sitter perfekt, hur skulle jag da behova S-XS pa kjolen??? Felmarkning ar enda tankbara forklaringen.

Dock ar det lordag och pa lordagar pa Oxford St ar det ett rent helvete att ens ta sig nanstans, och i stort satt OMOJLIGT att hitta ett ledigt provrum. Sa vagar man chansa och kopa den i S utan att prova, igen? Lite battre maste den ju passa.

Men a andra sidan kostade den inte mer an £2.99, sa det kanske inte ar hela varlden om den inte skulle sitta hundra.


Nu drar vi ut pa stan.

Fika

Igar var det soligt, sa det blev fika i parken och lite koll i affarer i central. Och idag ar det ANNU soligare, sa det blir fika i parken IGEN (oh yes) med ett gang nya svenska tjejer, och lite mer koll i affarer. Jag funderar pa att ta med och bjuda pa de kanelbullar jag bakade forra veckan. Kommer de tycka om mig da? BLI MIN VAN, JAG BAKAR BULLAR!!! Eller nat. Och ska man ta med eget kaffe eller lyxa med en takeaway och se sahar cool ut:



Bara sekunder efter att den har bilden togs satte jag min grande americano i halsen och hostade upp det sa hysteriskt att det sprutade ut genom nasan och det sag ut som jag spydde. Folk pa perrongen stirrade pa mig utan att saga nagot och damen pa banken bredvid flyttade sig for att kaffet jag hostat upp pa golvet borjade rinna mot hennes vaska. Jag skamdes och ville do. Skyller pa daligt konstruerad papp-mugg.

Revision hell

Idag hade det anordnats en liten informell revision session for min sociologikurs, for att hjalpa oss lata studenter med tentaplugget, vilka amnen som lar dyka upp, vad vi ska fokusera pa och hur vi ska svara pa fragorna and so on and so forth. Syftet med detta var att se till att vi ar val forberedda och lugna infor tentan.

NOG. Jag ar mer forvirrad nu an jag var innan, jag som bara gick dit for att det enligt uppgift skulle serveras refreshments. What the fuck ar metatheory och hur underpinnar det Marx's theoretical framework? Varfor VARFOR varfor ska en frisk manniska kunna critically utvardera tva kontrasterande approacher till structure-agency dichotomy??

Och sa kommer alla dessa oundvikliga foljdfragor som lar bli anledningen till nagon form av tvangsvard inom en snar framtid. Varfor ska jag egentligen veta detta? Vad for anvandning kommer jag ha av detta i mitt RIKTIGA liv???

Snart ger jag upp och doktorerar i skiten och blir insnoad, varldsfranvand akademiker pa riktigt, bara FOR ATT. Och det faktum att jag tycker att det ar intressant far mig att hata mig sjalv lite grann.


Hej huvudvark.

Kom hem nu

Nu har sambon varit ute med sina kompisar i nastan 12 timmar. Ar det sa lang tid det tar att sparka fotboll, spela Xbox och (antagligen) dricka ol och ata pizza/kebab/KFC/insert name of fatty food here? Eller bor jag typ... oroa mig? Bilolycka? Fotbollsrelaterad skada? Ranmordad? Kidnappad av polarna? Hos hemliga alskarinnan? Borde kanske ringa, men jag vill inte vara DEN flickvannen som ringer och undrar vart han ar och vad han gor nar han ar ute med sina kompisar for forsta gangen pa sakert en manad. 

I vilket fall har jag grymt trakigt. Jag har pluggat, stadat hela lagenheten, inklusive UNDER diskstallet (vidrigt vidrigt, har inte fullt aterhamtat mig) och omradet mellan koksbanken och kylskapet. Jag har slosurfat runt pa bloggar tills jag blev alldeles yr i huvudet. Nu ar det seriost dags for honom att komma hem och underhalla mig med sin blotta narvaro.

Hej jag ar en totalt beroende och otroligt kravande och overanalyserande flickvan med enormt svag sjalvkansla och massivt bekraftelsebehov. Ikvall i alla fall.


Tottenham, Borough of Haringey

Sa kan man jamfora bilden i forra inlagget, fran Notting Hill, med den har bilden fran idag. Det har ar vad jag ser fran vardagsrumsfonstret:



Det jag hatar hatar HATAR med den har stan ar att det ar svindyrt att bo i okej omraden. Vi betalar £800 i manaden for en trea i ett av de varsta delarna av City of London, och det ar nedganget och smutsigt. Man hor polissirener dag som natt, folk slanger ut sina sopor pa trottoarerna, folk saljer droger vid vartenda gathorn, man kan inte ens ga till corner shoppen utan att bli verbalt antastad av fulla patanda gamla gubbar och man bor inte ga ut nar det ar morkt for minst en gang i veckan laser man i lokaltidningen att nagon blivit knivmordad.

London ar fantastiskt pa manga satt, men den skitiga baksidan gar inte att undvika nar man bor har. London gor sig absolut bast som weekend-resmal.


Portobello

Det var soligt och varmt och pittoreskt och blommigt och pastellfargat i Notting Hill idag.



Jag ska bo i ett av de rosa husen en dag. Ett rosa hus med korsbarstrad utanfor dorren, mitt i en storstad. Det kan nog inte bli mer perfekt.

Nar jag blir rik.

Spring!

Nu drar jag, mannen och mina estetfjortis-strumpbyxor ut pa Londonpromenad. Vi planerar att ta tuben till Ladbroke Grove, promenera genom Notting Hill till Kensington och Knightsbridge for att ta en titt pa allt vi inte har rad med pa Harrods. Hoppas pa en fika i parken ocksa!



Och note to self: knarka en massa antihistaminer. Varblommor + nyutslagna trad + gras = nysattcker fran helvetet.

Another bloody week

Sa var det mandag igen.

Det kanns inte som en ny vecka, eftersom skolan ar slut for den har terminen. Sista veckan var veckan innan forra, inlamningsdeadline ar pa onsdag (men jag ar KLAR!!!), sen ar det bara nagra revision sessions innan forsta tentan den 21 maj. Sa mellan nu och 21 maj ar det hemma-tenta-plugg som galler. Jag gav mig sjalv ledigt forra veckan, sa IDAG borjar tentaforberedelserna.

Det ar bara sa svart att byta fran ledig-mode till jobb-mode, jag har ju varldens samsta sjalvdisciplin. Jag vet ju att jag KAN skriva jakligt bra tentor och uppsatser trots detta, sa kanske ar detta velande och ofokuserande en riktigt bra arbetsmetod? Kanske ar det sa jag SKA jobba, ar det da jag faktiskt presterar bast? Men even so, det gor allt sa himla jobbigt nar man inte kan organisera ens den mest banala tanke.

Anyhow. Jag ska kla pa mig och gora en kaffe. I min brist pa disciplin har jag i alla fall lart mig att det ar omojligt att fa nagot gjort ikladd pyjamas.

Jag ar saker pa att
Dostojevskij inte satt i gra velourbyxor och reklam-tshirt nar han skrev Brott och Straff.


Do-something-Sunday

Idag varierar jag mitt gora-ingenting med att faktiskt GORA nagonting. Jag har valt att baka kanelbullar. Det ar typ det enda jag kan baka. Det och sockerkaka. Jag misslyckas med kanelbullar ungefar 50% av gangerna jag forsoker, men de blir battre varje gang. Hoppas pa jattestora, jattemjuka, jattekaneliga bullar nu.

Kan passa pa att slanga in en dagens dagens har ocksa.





Dagens look: Laid-back-baking-chic.

Tischa - H&M
Shorts - Zara
Bleka ben som matchar parketten - modellens privata

Steg for steg - BEANS ON TOAST

Som den godhjartade och osjalviska medmanniska jag faktiskt ar tankte jag att det vore ju SKANDAL om jag inte delar med mig av mitt favoritrecept! Denna maltid ar till for den som gillar snabb, enkel och BILLIG mat (=utmarkt for studenter), men framfor allt ar den helt otroligt GOD. Detta ar utmarkt som lunch eller kanske ett lite storre mellanmal. Naturligtvis har jag inte hittat pa denna kulinariska lackerhet sjalv, den ar nagot av en engelsk klassiker sa att saga.




Steg 1: Ta fram en burk vita bonor i tomatsas. Oppna burken. Jag har har valt Morrisons egna billighetsmarke, en burk for 29p, men naturligtvis kan man anvanda bonor of your choice. Om man vill lyxa till det lite extra kan man till och med anvanda Heinz baked beans, de kostar hela 49p. Kanske nagot for helglyx eller fredagsmys?



Steg 2: Hall bonorna i en stekpanna (kastrull gar ocksa bra). Rakna med en halv burk per person. Lat puttra pa svag varme i nagra minuter.



Steg 3: Under tiden bonorna ligger i pannan, lagg i tva skivor brod i brodrosten och lat dem rostas. Vitt brod ar det traditionella, men jag forsoker vara nyttig och anvander fullkorn. Kingsmill wholemeal medium sliced, om nagon undrar.



Steg 4: Nar broden ar rostade ska de smoras. Jag anvander sojamargarin, eftersom det ar vad sambon hela tiden envisas med att kopa. Lagg de smorade rostade broden pa en billig, gra tallrik/assiett fran Ikea.



Steg 5:
Hall upp bonorna pa tallriken, BREDVID de rostade broden. Vanligtvis far man detta serverat med bonorna hallda ovanpa, men da blir broden alldeles soggiga och geggiga och ackliga. Detta kanske dock ar en smaksak. Sedan ar det bara att hugga in!

Jag forstar inte varfor svenskar inte ater mer baked beans. Baked beans ar fantastiska. De passar till ALLT. I Englend ar det standard att servera dem till fiskpinnar. Man har dem till chicken and chips, till chips and eggs. De ar som en sas liksom, som brunsas anvands till allt i Sverige. Testa testa! Fantastiskt till pommes frites!

Quinna

Mannen hemkommen in one piece, inga huliganslagsmal och inga blamarken eller sar som behover sys. Men de forlorade 3-0, sa det ar lite dyster stamning har hemma. Jag lagar fiskgryta till middag, sa jag hoppas att det ska gladja honom lite.

Hor ni det flickor, ni ska alltid alltid ALLTID vara dar for att serva er man. Det ar er lott i livet Att vilja ha ett eget liv ar bara sjalviskt. Sa star det i Bibeln och Herrens ord vi skall lyda:

Genesis 3:16
To the woman he said,
"I will greatly increase your pains in childbearing;
with pain you will give birth to children.
Your desire will be for your husband,
and he will rule over you."


Hahahahahaha. Typ inte.

You are what you eat...

... och darfor borde vi vara indier.



Hittade den har bilden i kameran precis. Oklart varfor jag kande for att foreviga en take away-curry. Men nu blir jag sugen pa en.

R-tard

Nu nar plugget ar klart for den har gangen, och jag redan nyttjat ledigheten till max, borjar jag faktiskt fa lite trakigt. Vad nu liksom?

Forsokte vara produktiv och fa in en ny header pa bloggen, men det gick at helvete for att jag inte har Photoshop och inte lyckas fa in en fardig fran natet, de blir ju antingen for stora eller minisma. Lyckades daremot andra farg pa bakgrunden. Inte saker pa hur man byter tillbaka. Orka lara sig.

Jag ar inte haj pa san har teknikskit. Far nog vanta tills dess att min grafiska illustrator till sambo kommer hem och kan hjalpa mig. Just nu ar han pa Villa-Chelsea-matchen pa Wembley med sina Villa-kompisar och vantas inte hem forran sent. Sa himla sjalviskt av honom, jag behover ju honom NU. Haha.

Jag ska nog ata lite lunch. Om jag lyckas lokalisera nan mat. Annars maste man handla. Ratt orka.

Hej, jag ar totalt forslappad.



Free time

De senaste dagarna har jag:

- Skrivit klart alla uppsatser och lamnat in dem EN VECKA innan deadline. Ar grymt stolt over the self.

- Firat sagda inlamningar med att ga barsark pa Oxford Street = ar nu massa £££ fattigare. Lite pa Americal Apparel, lite pa Primark, lite pa H&M, lite pa Zara och sa lite smink pa det. Bliss.

- Njutit av solen och varmen, gatt promenader och fikat graset i Green Park.

- Dejtat min man.

- last en hel hog ytliga tidningar. Jag varvar tjejmagasin som Cosmo och More med white-trash-real-life-stories, sasom Real People och Love it.

Det ar behagligt att vara ledig.


Seriously... BOTHERED

Uppsatsskrivandet gar sadar.

Nu har jag forsokt med "om man stirrar pa dokumentet tillrackligt lange skriver skiten sig sjalv"-metoden.

Funkar inte.


Happy Easter

Det ar nog inte mojligt att ha en lugnare helg an vi haft. Vi har sovit till 11, atit stora frukostar, kollat pa tv, last, pluggat (jag), ritat (engelsmannen), handlat mat och lagat mat och ATIT en massa mat. Jag har sakert gatt upp tre kilo sen i fredags.

Skartorsdag bjod pa chili con carne, langfredag pa take away-pizza, paskafton at vi pizza igen, fast denna gang hembakad (gjorde degen SJALV) med spenat, champinjoner och oliver. Till frukost idag blev det agg och skinka pa rostat brod + pizza-left overs fran igar, och ikvall hade vi tankt ata traditionell engelsk Easter dinner bestaende av lamm och ungsstekta gronsaker. Och de dar lamb-escalopesen kostade £6, sa det ar bast att de ar jakligt goda.

Nu ska jag dricka en latte och ata min caramel-milk chocolate-grejs.

//Med vanliga halsningar,

Tjockisen


Cravings

Har forovrigt haft en forjavlig dag. Bussen gick helt oroligt langsamt pa grund av vagarbeten OVERALLT sa jag var alldeles forsenad till forelasningen och blev saledes inte inslappt. Blev sur (PMS-varning), orkade inte vanta tva timmar till seminariet och tankte att jag aker hem och far lite skrivet pa sista uppsatsen istallet. Somnade dock nar jag kom hem och fick ingen uppsats gjord.

Nu ligger jag i sangen och kollar pa L Word och surar over att jag at upp det sista av min glass igar. Det finns nada godis/chips/glass/kakor/annan PMS-dampande foda i hela lagenheten, forutom mannens ackliga kokosglass. Det ar dock sa pass illa att jag faktiskt overvager att ata denna. For vad ar varst, acklig glass eller ingen glass alls?

Da hair



Det ar svart att se fargen ordentligt, egentligen ar det rodare an vad det ser ut pa bilden. Jag borjar vanja mig och fick till och med komplimanger fran framlingar pa puben igar, sa helt misslyckat ar det nog inte.  Allt ar battre an blont, jag ar sa trott pa det. Forutom en kort period som rebelliskt morkharig i fjortonarsaldern har jag varit blond hela mitt liv, sa det kanns liksom gjort. Over and done with.
http://watch-tv-episodes-online.com/uncategorized/watch-the-sex-inspectors-season-2-episode-3-online/