Wedding!!!

Har varit pa mitt livs forsta brollop ikvall! Sa himla fint (och typ tusen olika sorters lax), fina tal och en massa norrman.

Jag grat bara lite, nar ena brudgummen namnde sin doda mor i ett tal och skickade en halsning beyond the grave och sa vidare. Man ar ju en sucker for sant, ALLT sentimentalt grater jag som en liten bebis till.

Sa nu vill jag gifta mig. Correction: jag vill ha ett brollop (inte nodvandigtvis vara gift). Dar JAG ar centre of attention, har finast klanning och har alla mina nara och kara halla tal om hur underbar JAG ar.

Hintedy hint hint, certain people. White gold, princess cut diamond please. Others need not bother.


Marry this!!!!

Book worm

Jag fattar inte hur jag nagonsin kommer orka borja uni igen. Jag ar forslappad beyond belief. Att bara ga till affaren ar ett heldagsprojekt.

MEN haromdagen skaffade jag bibliotektskort! Det kravdes tre intyg pa address och namnteckning, samt leg och betalda rakningar och och studentkort allt annat man maste visa om man vill ha nagonting overhuvudtaget i detta byrakratins paradis. Kortet ska galla pa alla bibliotek i Haringey, och jag hoppas vid gud pa att det finns andra som ar liiiiite mer valutrustade an mitt lokala. Det fanns typ tre hyllor med tummade, dammiga klassiker och Danielle Steele-romaner. Sen en hel massa om gardening och cooking och arts and crafts och annat som engelska pensionarer gillar, typ fyra talbocker och en hylla med bocker pa diverse indiska/pakistanska sprak jag aldrig hort talas om.

Jag kom hem med en bok om bestaliska brott genom genom tiderna och en om en flicka med tragiskt livsode. Letade efter Anais Nin men hittade inte, sa vid nasta besok blir det antagligen nan Danielle Steele.

Och haromdagen kopte jag ytliga tidningar for £9, sa jag lar i alla fall inte hinna bli analfabet. Bara tom i huvudet.