Helg eller??

Bitterfittan in da house.

Jag har dragit pa mig en fucking forkylning och darmed en trotthet som inte ar av denna varld. Jag var precis pa Tesco och nu orkar jag inte lyfta ett finger. Jag ORKAR inte ga ut i koket och gora te. Jag orkar inte boja mig ner och ta upp boken som ligger pa golvet. Jag orkar inte ens tanka, allt gar bara runt runt och det kanns som om huvudet inte sitter fast pa kroppen. Den har HELVETES trottheten ar forlamande. Skitskitskit.

Men nu har jag i alla fall handlat infor hela helgen, och ikvall blir det hemmagjord pizza. Sa nu ska det faanimej fredagsmysas jarnet.

Lagom lazy

Idag sov jag till elva, sen drack jag te och laste bloggar i sangen innan jag varmde gardagens flygande jakob i ugnen till frukost.

Next up hade jag tankt losa korsord och lasa nya Solo, for att senare ikvall ga ut for nagra glas vin i Camden.

Namnde jag att jag fortfarande har sommarlov?


Early bird!!!

Sitter och dricker mig hog pa kaffe och laser bloggar sahar pa morgonkvisten. Gick upp halv sju aven fast vi inte aker forran klockan 9 bara for att hinna saga hejda till pappa och forsakra mig om att inte forsova mig. Jag skall INTE stressa till detta flyget! Fran och med nu ska jag alltid aka hemifran ungefar sju timmar fore avgang for att vara HELT saker pa att undvika forseningar och stress och panik.

Nar jag akte till Sverige senast var jag mycket mycket nara att missa det helvetes plastiga Ryan-planet, eftersom taget till Stratford var nat sa in i helvete forsenat. Och inte nog med det, nar jag val kom pa bussen hamnade vi i en snigellangsam ko pa motorvagen pa grund av en helvetes olycka. Varfor maste folk krocka och krascha bilar och stanga av filer nar JAAAAG har en tid att passa?? Sa helvetes sjalviskt (tankte jag da, i mitt egocentriska panikslagna ursinne).

Sa nu javlar! En och en halv timma kvar och jag har packat, atit och till och med fatt pa mig lite ansikte. Sa vad gora nu? Nat kul pa Nyhetsmorgon? Men forst mera kaffe *STIRRIG*.