Bothered

Ar jag trott for att jag inte gor nagonting eller gor jag ingenting for att jag ar trott?

Om detta tvista de larde. Men jag vet att ju mindre jag har att gora pa dagarna desto mindre vill jag gora. Tillika har nu mitt sommarlovsslappande ersatts av extrem leda. Jag gar upp, springer en runda, duschar, ater, gar till Tesco och plockar i lagenheten. Vissa dagar stammer jag traff med andra kvinnliga homo sapiens for fika eller liknande. Pa helgerna gar jag och mannen pa sin hojd till puben. Men jag gor inget vettigt. Jag astadkommer ingenting. Det mest kreativa jag gor om dagarna ar att sminka mig eller laga middag. Jag kanner hur hjarncellerna bryts ner och dor, en efter en.

Ena delen av huvudet sager att detta ar nodvandigt, att jag behover vila upp mig infor nasta ar da jag behover go all in med dissertation, tentor och inlamningar (for jag SKA ha en 1st class degree, JAG SKA JAG SKA!!!). Samtidigt sager andra halvan att herrejesus vart tappade jag mitt liv bland alla Cosmo-mags, ogonskuggor, pocketbocker, disk och reduced-hyllan pa Tesco. 

Nastan sa att man kanner att man borde skaffa ett jobb. Men det kanns ju ratt orka.


Tips

Kom pa en grej att tipsa till potentiella Londonturister: vill man shoppa, UNDVIK for i helvete Oxford Street!!! Det ar sa himla latt hant att man bara fastnar i the West End och haller sig till turistfallorna och inte traffar en enda engelsk manniska. Vagar man sig LITE langre darifran kan man daremot shoppa seriost, till halften av priset och utan att behova skaffa sig blamarken eller sar som behover sys (efter brak med andra turister) (tyskarna ar varst), eller kanske till och med traffa riktiga engelsman!

Wood Green ar okej, lite slummigt men det finns Primark som faktiskt inte ar alltfor urplockat och dar man faktiskt kan rora sig. Westfield i Shepherd's Bush ar Europas storsta kopcenter och har verkligen ALLT. Lakeside i Essex har ocksa en massa. West End ar fint, men det ar inte "riktiga" London, och allt ar helvetes svindyrt. Det finns mer an Oxford Street, Regent Street, Picadilly Circus och Hyde Park.



Westfield Mall. Ak hit och spendera shoppingkassan!

Visitor

Syrran ar pa besok i var ghettolagenhet den har veckan, och saledes agerar jag turistguide. Synd bara att jag ar typ den samsta guiden nansin. Trots att jag har bott har i over fyra ar har jag NOLL koll pa vare sig sevardheter, mysiga pubar, coola vintage-fyndbutiker eller museum.

Igar vart det Oxford Street (for att samla lite turistpoang) for lite koll runt i affarerna och armbagande av andra turister (de flesta svenska), och sen buss 73 till Angel for salladslunch i skuggan pa Islington Green. Idag vart det serios shopping, och for detta akte vi till Wood Green shoppincenter.

Nu blir det hemmagjord korma med naans och poppadoms! Man maste ju bjuda pa true engelsk husmanskost liksom.



(Har illustrerar jag texten med en gammal bild pa Angel tube. Proffsbloggare me.)

GO ENGLAND!

Nar Sverige inte ar med blir det till att bli Englandspatriotisk. Jag har lart mig nastan hela God save the Queen utantill, men jag ar inte riktigt redo att mala ansiktet rod-vitt an.

Mannen ar inte kontaktbar for tillfallet, och har flyttat soffan sa att den nu star typ en meter fran var pyttelilla tjock-tv for att inte missa minsta lilla passning. Snart maste jag aven borja skriva ner alla hans egenpahittade svordomar och ge ut som en bok.

Nu hoppas vi pa minst tva mal.


Ledig

Grymt dalig uppdatering due to att jag varit helt forslappad och gatt runt som i en koma i nagra veckor. Det enda jag har gjort ar diverse personlighetstest i ytliga tidningar, plojt igenom nagra pocketbocker, fikat och picknickat i diverse parker med diverse vanner och spelat fotboll med mannen i vardagsrummet da han inforskaffat en san dar mjukisfotboll pa Ikea.

Jag har aven hojt mina hemmafrupoang vasentligt genom att luslasa en massa Hemmets Journal i jakt pa trevliga recept. Jag har sedan skrivit prydliga inkopslistor, och promenerat till Tesco med min miljovanliga ateranvandningsbara kasse pa axeln. Jag har till och med bakat brod, "knubbiga havrelimpor" fran HJ, och om man bortser fran att de blev lite platta faktiskt var riktigt lyckade!

Det har varit ganska trevligt att leka hemmafru och pyssla och stada och laga mat och imponera pa mannen med nybakat brod, men nu tva veckor in borjar jag bli lite uttrakad. Darfor ar det helt perfekt att syrran kommer och halsar pa nasta vecka! Fasen vad shopping det ska bli.

Nu, fotboll.

SOMMRLOOOOV!

Tentorna ar klara och jag tror till och med att en del gick riktigt bra! Sa nu ar det sommarlov. Och en himla massa tid over till att... slappa?  Det ar underligt, nu efter plugghelvetet ar det som om jag glomt bort vad jag gillade att gora innan. Promenera? Fika? Shoppa? Kolla pa tv, lasa bloggar? Kanske borde ringa en kompis, om nu ingen glomt bort mig nu efter min isolering.

For tillfallet tvattar jag lakan som nagot dumhuve spillde Jagermeister over haromdan, och vantar pa sadga dumhuves paket som skulle levereras nan gang idag. Tills dess roar jag mig med innehallet i paketet fran mamma som kom fram idag:



Hemmets Journal och Marabou, Polka till mig och Schweizernot till sambon. Lagom for en slappardag.

Fuck it

Jag har aldrig varit sa har trott pa tentor eller jobb eller nagonting i hela mitt liv!!!! Jag vill bara SOVA.

Men den har tiden imorgon kommer jag att vara klar. Jag kommer att ha skrivit min sista tenta for i ar och kan slappna av med ytliga tidningar som motvikt till denna academia overload som jag forsoker fa in i huvudet. Jag ar sa trott pa det att jag mar fysiskt illa. Forsoker fa mig sjalv till att skriva anteckningar men jag ar radd att det skulle bli sjuhundra sidor av AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Men jag haller ut. Slutspurta. Mera kaffe.

Aterkommer efter imorgon nar mitt huvud funkar normalt igen.