Varldens segaste sondag?

Dagens humor: Helt okej, utvilad men med en hint av stressmigran.

Dagens halsocheck: Migranen som inte var av denna varld igar kanns mycket battre. Idag kan jag till och med sitta upp utan att spy. Och kan dessutom skriva pa datorn.

Dagens borde: As per usual, skriva sa mycket som mojligt pa uppsatshelvetet sa att jag kan fa tillbaka mitt liv.

Dagens outfit: Sa fashion som bara ar mojligt i mjukisbyxor i velour och sambons stickade troja. Leopardtofflor kompletterar looken.

Dagens planer: Skriva minst 1000 ord pa uppsatshelvetet, diska, hanga tvatt. Halla mig ur vagen for sambon som fatt nan sorts julpsykos och ska julbaka (FROM SCRATCH!!) mince pies. Sen ska han laga sondagmiddag. Jag alskar min lilla hemmaman.

Dagens fundering: Om det ar mojligt att skjuta upp uppsatsskrivandet till nasta vecka, ignorera migranen och disken och istallet ata lunch med en kompis pa en pub som erbjuder inte bara sunday roasts, men aven har gaycabaret-forestallning pa sondagar? Det skulle vara mycket roligare. Men kanns inte lampligt. Far ta det efter nyar. Dammit.

Dagens beroende: Te. Vagar mig inte riktigt pa kaffe an, vill inte riskera forvarrad huvudvark och/eller spyattacker.

Dagens langtan: Julafton, presentinslagning och en tid da jag har tid att umgas med kompisar. De maste tro att jag ar dod.

Dagens lektyr: Allt som ar kriminologi-psykologi-ungdomsbrottslighet-relaterat. Kanske lite lite (bara ett kapitel!) ur romanen jag kopte pa rea haromveckan, nan viktoriansk whodunnit-kriminalare based on a true story. Men BARA om jag skriver tillrackligt mycket pa uppsatsen, som beloning.