Date night

Okej, om inte kvallens dejt var den samsta jag nagonsin varit pa sa ar den i alla fall en av de topp tre.

Vi skulle ga pa bio, men filmen var utsald och nasta forestallning borjade inte forran nio. Att se en annan film var uteslutet da alla ovriga var Bollywood-musikaler.

Da tanker vi att vi skiter i bion och gar och ater nagonstans istallet, det ligger ju en Wetherspoons precis bredvid biografen. MEN HELVETE vad mycket folk som skulle vara ute en SONDAG! Hela puben var fullpackad, och nar vi antligen sag ett sallskap resa sig och ga ifran sitt bord (som liksom log mot oss som for att saga "det ar lugnt, ta bordet ni, vi ska ga nu") sa SPRINGER ett gang kineser framfor oss och tar bordet istallet. INTE okej pub-beteende.

Lika bra att skita i puben, vi gar till Sainsbury's och koper mat och lagar nat gott hemma istallet. Naha, Sainsbury's STANGT. Vi gar till pyttelilla mini-Tesco tvars over gatan, men dar ar allt typ utsalt minus nagra tonfiskmackor och nagra ledsamma micro-maltider. Vi tanker att vi kan ju ta tuben till Seven Sisters och handla pa den stora Tesco, den borde ju vara oppen. Men NEJDA, det ar ju sondag och da ar ALLT i det har helvetes landet stangt!

Da promenerar vi till Tottenham Hale och gar till Burger King och koper varsin Whopper, som vi tar med hem och ater framfor Come Dine With Me.



Note to self: Forsok ALDRIG ga ut pa en sondag.

Kommentarer
Postat av: Victor

SÖndagar är svåra att överleva

2010-01-31 @ 23:07:49
URL: http://vipee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback