Svulla? Don't mind if I do!

I casa Park View Road ar vi for tillfallet all about medelhavsmat. Eller, sambon kopte en MASSIV burk svarta oliver igar, och vi har anpassat matlagningen utefter det.

Igar blev det grekiska kottbullar (det grekiska i dessa var en bit fetaost gomd i mitten av varje), serverat med ris och hemkord tzatziki (om himlen hade en smak skulle den smaka som yoghurt med gurka och vitlok), och en rora av oliver, soltorkade tomater och annu mer feta. Relativt nyttigt och darmed mycket uppskattad av bada parter.



Och dagens middag bestod av hemgjord pizza, med deg som jag gjort ALLDELES SJALV utan inblandning av nagon (dock konsulterad av arla.se = the shit for oss baking r-tards). Vi valde veggo, med spenat, massa oliver, soltorkade tomater, feta, mozzarella och champinjoner och det gick ner utan protest fran nagon. Ett tips bara: lagg den utkavlade degen pa bakplaten INNAN ni borjar osa pa massa toppning!

Sa nu sitter jag som Jabba de Hutt pa sangen och ska precis till att gora lite anteckningar tills imorgon. Lugnet-efter-stormen-roran i koket ignorerar vi tills vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback